

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε τη γεύση στα γούστα μας. Μεταφέρουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε μια κ.σ. ελαιόλαδο. Μόλις κάψει βάζουμε τα μπιφτέκια από ο Βέγκαν #269 και τα πιέζουμε να γίνουν λεπτά (1/2 δάχτυλο πάχος) και επίπεδα. Ψήνουμε 3 - 4 λεπτά από τη μία μεριά, τα γυρνάμε από την άλλη και συνεχίζουμε το ψήσιμο. Βάζουμε από πάνω το φυτικό τυρί. Αν θέλουμε να λιώσει καλά ρίχνουμε ελάχιστο νερό γύρω από τα μπιφτέκια ώστε με τους υδρατμούς να λιώσει το τυρί.
Στήνουμε τα μπέργκερ. Πάνω σε ένα ψωμάκι βάζουμε 1 κ.σ. σως, iceberg, πίκλες, ένα μπιφτέκι και λίγο κρεμμύδι από πάνω. Συνεχίζουμε με το μισό ψωμάκι και σως, iceberg, πίκλες, μπιφτέκι, κρεμμύδι, καπακώνουμε με ψωμάκι, στήνουμε το δεύτερο μπέργκερ, σερβίρουμε με πατάτες και απολαμβάνουμε!