

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε εκεί τα κεφτεδάκια Ο βέγκαν269. Μεταφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες.
Σε μια κατσαρόλα σε καλά αλατισμένο νερό βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και στο σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε τον πελτέ, το σκόρδο και το μπούκοβο. Σοτάρουμε 2 λεπτά και αδειάζουμε μέσα τη σάλτσα. Βάζουμε το θυμάρι, τον βασιλικό, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη και προσθέτουμε μισή κούπα νερό από τα ζυμαρικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και την αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Μόλις δέσει η σάλτσα δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε τη σάλτσα και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και στη συνέχεια τα σπαγγέτι. Ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε από πάνω τον μαϊντανό και σερβίρουμε!