

Κόβουμε το φυτόπουλο από ovegan269 σε λεπτές λωρίδες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 - 2 κ.σ. ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα το φυτόπουλο. Σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε λίγα λεπτά ακόμα και προσθέτουμε το νερό και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και μόλις τραβήξει το νερό και στεγνώσει ελαφρώς προσθέτουμε τη ρίγανη, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Για τη σως γιαουρτιού ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και την αφήνουμε στην άκρη. Ετοιμάζουμε το τυλιχτό μας βάζοντας σε μια πίτα σως γιαουρτιού, γύρο, πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι, μαϊντανό ή ότι άλλο θέλουμε εμείς!